Intuïtie

Zo iets krachtigs!
Ja ik wist het heel goed
Januari 2016 in Amsterdam
De man ontmoeten die beweerde
dat we allemaal ons autonome zenuwstelsel kunnen beïnvloeden.

Dat we allemaal onze temperatuur
zelf kunnen regelen?! Én onze immuniteit!???

Ahja ?

Ikke altijd Koude handen, slechte circulatie. En altijd ziek. Elke maand wel iets. Griep, sinusitis, blaasontsteking, Zelfs wondroos ! Komt alleen bij ouwe mensjes voor … Jaa dat wou ik wel weten. Wat die man ’the iceman’ te vertellen had!

En of er wel iets van zou kloppen
Kritische denker, ik neem niet zomaar iets aan.

Maar o wat ben ik blij!

Ik wist gewoon dat ik daar moest zijn
Prof Dr Pierre Capel gaf daar ook zijn wetenschappelijke uitleg waarom het werkt. Mijn technische brein wou er alles over weten. En ik heb me nog geen moment beklaagd, Dat ik toen mijn intuïtie volgde.

Ook wanneer ik me kon opgeven voor het volledige instructeurs traject. Geen moment getwijfeld! Ook al was de reis naar Polen Way Way Wayyyy out of my Comfortzone! Maar o zo waardevol geweest. Voor het eerst in mijn leven Een gans jaar niet ziek! Niks, nada ! In 2020 te weinig intuïtie gevolgd En bam! Energie gelekt tot en met. Naar die innerlijke stem leren luisteren was wel de les.

Hoe een mens zich dat kan beklagen. Never underestimate your inner voice! It knows the way, it knows your truth.

Luister jij meer wel dan niet?