Mijn verhaal

Moeder – Dochter moment

15 jaar geleden startte ik mijn zaak als Jera | Skin & Body Center. Uit een drijfveer om mensen te helpen op een eerlijk adviserende manier met hun huidproblemen of stressklachten. Want er was zoveel marketing blabla waardoor er ontgoochelde mensen waren die lange zoektochten hadden afgelegd met nog steeds geen gewenst resultaat. Dat wou ik veranderen. Mensen informeren en eerlijk adviseren in een natuurlijke aanpak.

Bij en Na de geboorte van mijn dochtertje in 2008 ging het mis met mijn gezondheid. In 2016, na jaren een zwak lichaam, zwakke immuniteit en altijd moe te zijn, ontdekte ik de Wim Hof methode. Dat was een keerpunt! Tegelijk ging ik scheiden en stond er alleen voor met mijn 2 kids. Als er zoveel ineens verandert wordt je uitgedaagd om je beste zelf te zijn in elke situatie. Ik ben me toen ook gaan verdiepen om mezelf te ontplooien, want ze zeggen toch: de beste investering die je kan maken is die in jezelf!

Wayne Dyer en Eckhart Tolle waren al jaren een inspiratie voor mij. Maar ik ontdekte Tony Robbins , volgde zijn seminars en coaching. Later ook Michael pylarzick en zijn seminars en opleidingen. Alsook vele vele podcasts en boeken hebben me zoveel geleerd. Zelfontwikkeling is een mooi proces, een proces wat nooit stopt. Verandering is er altijd , groei… daar moet je zelf voor zorgen!

Na tal van opleidingen en coaching ontdekte ik recentelijk de rode draad in mijn leven. Zelf-Beeld en Zelf-Waarde zijn al van jong kind topics geweest in mijn leven. Met een psychisch zieke mama pik je als kind heel veel op. Mijn diepste kinderwens was dat mijn mama zichzelf mocht graag zien, dat ze zichzelf toch maar kon zien zoals ik haar zag! Tot mijn grootste verwondering is dit in alles wat ik deed en doe in mijn leven een drijfveer geweest. In alle relaties en jobs is dit steeds tot uitdrukking gekomen, vroeger onbewust nu gelukkig bewust. Dit is hoe kindertrauma zorgt voor bepaalde patronen in je leven. Het kan je kracht én je valkuil zijn

Momenteel volg ik nog een opleiding die trauma benadert vanuit het lichaam. Studeren zit in mijn genen en zal vast nooit stoppen. Het is boeiend om steeds mijn blik op de wereld, mensen en relaties te verruimen om zo ook steeds beter van dienst te kunnen zijn in alles wat ik doe.

De Wim Hof Methode bracht me in 2016 het eerste jaar van mijn leven zonder ziek zijn. Ik heb zoveel mooie dingen mogen ervaren in dat jaartraject, dat ik niet anders kon dan dit te gaan doorgeven. Zonder een goeie gezondheid en optimaal energielevel kan je gewoonweg niet genieten van het leven. Kan je De Schoonheid van het Leven niet Zien en Beleven. De methode heeft me doen zien en voelen hoe mooi het leven kan zijn, hoe verbonden je jou kan voelen met jezelf, de ander en de natuur. Ik droom van een wereld waar we dat allemaal mogen ervaren en beleven.
Mijn Coaching in Wel-Zijn en Huidverbetering hebben dus beide dezelfde rode draad:

  • Herstellen van : je gezondheid en schoonheid,

  • Herademen en Herleven dankzij het

  • Herwinnen van je zelfwaarde en krachtig zelfbeeld.


Het is dus voor mezelf al een heel traject geweest, en ongoing!
Een zoektocht naar zowel mentaal, emotioneel als fysiek gezond zijn met als uitkomst Mezelf mogen en kunnen zijn in vol zelfvertrouwen. Hoe meer mensen Echt zichzelf kunnen zijn vanuit de verbinding met zichzelf, weg van conditioneringen en trauma’s , hoe mooier de wereld, onze samenleving en de relaties zullen worden!

Polen Januari 2017, Wim Hof, Inner Fire Academy
Going Deep, Deep Dive into my Fysiology! Full Focus On.
Ik kan meer dan ik denk, ik ben niet Zwak maar werkelijk veel sterker dan ik denk!!! yay!

Wim Hof Methode Instructor diploma uitreiking.