Wat mag je verwachten?

 • Kwaliteitsbehandelingen afgestemd op Jouw Persoonlijke noden

 • Samen met jou Resultaten behalen (niets is meer motiverend!)

 • Expertise door Beperkte lijst van behandelingen want hoe vaker men iets uitoefent hoe Beter men erin wordt.

 • Rust want ik wil exclusieve aandacht voor jou, dus geen deurbel of telefoons!

 • Geen onhaalbare beloftes maar Eerlijk advies, want als ik niet behaal wat ik beloof waarom zou jij dan nog terugkomen?

 • Ik geloof dus in het Win-Win principe, want dankzij jou kan ik elke dag de job doen waar ik van hou.

Mijn  visie

Resultaat! Daar  draait het om. Samen met u als klant wil ik resultaat behalen.

Om resultaten te kunnen behalen is het een noodzaak om goed te weten hoe de huid werkt en hoe wij ze kunnen beïnvloeden. De huid boeit mij enorm en ik wil er steeds meer kennis van hebben om u zo goed mogelijk te helpen met uw huidprobleem.

Ikzelf heb een gevoelige huid én acné gehad, ik weet heel goed hoe het voelt om elke dag die storende roodheid of puisten in de spiegel te moeten zien en welke invloed dat heeft op uw zelfbeeld, uw zelfzekerheid, u sociale contacten,… uw gezicht is per slot van rekening uw visitekaartje. Ik weet hoe verlegen en depri  je kan worden van een huidprobleem! Daarom is dit één van mijn dagelijkse doelen geworden: mensen helpen met hun huidprobleem.

Om resultaten te behalen is opvolging en feedback van de evolutie van uw huid heel belangrijk! Ik moedig u daarom ook graag aan om uw bevindingen met mij te delen, zowel de goede als de minder goede. 2 huidanalyses per jaar zijn aanbevolen om een goeie opvolging te kunnen verzekeren.

Welk resultaat mag u verwachten?

 • Uw acné verbeteren en onder controle houden

 • De juiste aanpak vinden voor uw gevoelige huid

 • Huidveroudering afremmen en rimpels verminderen

 • Couperose / Rosacea verminderen en onder controle houden

 • Pigmentvlekken tot 70% verminderen

 • En zoveel meer…

Werkwijze

Eerste bezoek

Uw eerste bezoek neemt wat extra tijd in beslag omdat ik heel wat wil weten over jouw huid, daarom overlopen we een vragenlijst met daaropvolgend de uitgebreide huidanalyse. Aan de hand van deze informatie kan ik probleemgericht gaan werken, de grondige analyse wordt bijgehouden zodat ik bij een volgend bezoek jouw huid kan evalueren.

Belangrijk na een gelaatsverzorging

Uva bescherming!! Onze huid veroudert veel sneller door het dag- en zonlicht, daarom breng ik na elke huidverzorging ten minste een spf 15 aan. De eerste week na uw gelaatsverzorging is het een must om dit ook thuis te doen, want we nemen tijdens de huidverzorging het teveel aan dode huidcellen weg en uw huid is daardoor gevoeliger voor het daglicht. Daarom is een zonnebanksessie de eerste 7 dagen ook afgeraden.

Na een sterke peelingbehandeling is het mogelijk dat uw huid in de eerste week wat meer trekkend en droger aanvoelt, dit is te wijten aan het loslaten van het teveel aan dode cellen. Afhankelijk van de sterkte van de gelaatsverzorging kan dit eventueel ook zichtbaar zijn door een lichte schilfering op uw huid.

Advies voor thuisverzorging

Ik heb in mijn praktijk al gemerkt dat er nog veel vragen en twijfels zijn over een dagelijkse routine om uw huid te verzorgen. Wat doet u juist? Wat doet u fout? Waarom moet u wat doen?  Allemaal vragen die beantwoord worden indien u een vrijblijvend advies wenst na uw behandeling. Samen met u kijk ik wat voor u mogelijk is, hoe we uw huid kunnen stimuleren terug gezond te worden of gezond te houden.

Een eerlijk advies gericht op haalbare resultaten…

Na dit advies weet u wat de beste manier is om uw huid thuis te verzorgen en kunnen we samen hele mooie resultaat behalen!

Frequentie van een huidverzorging in het schoonheidsinstituut.

Bij huidproblemen kan het noodzakelijk zijn om te starten met een verzorgingsprogramma van bijvoorbeeld 4 tot 6 gelaatsverzorgingen wekelijks. Om dan erna, naargelang de evolutie van jouw huidverbetering, af te bouwen tot om de 4 tot 8 weken. Ik vind het belangrijk dat het voor jou haalbaar is, daarom bespreken we samen wat mogelijk is voor jou. Je kan altijd een Kortingskaart aanschaffen met voor een reeks behandelingen.

Indien je geen echte huidproblemen hebt  is  een gelaatsverzorging  om de 6 tot 8 weken aanbevolen, om de huid in optimale gezondheid te houden .

Het minimum aanbevolen gelaatsverzorgingen is 1 verzorging per seizoen, om de 3 maand dus, want jouw huid evolueert mee met de seizoenen en heeft elk seizoen andere uitgesproken noden.

Thuisverzorging

Als u uw huid zo lang mogelijk jong en gezond wilt houden, is uw thuisverzorging heel belangrijk. Een dagelijkse frequentie van huidverzorging kan je vergelijken met het wekelijks onderhoud van uw huis. Uw huid kan niet goed functioneren als zij vervuild is en vitaminen en dergelijke tekort komt!

De instituutbehandelingen stellen de grote schoonmaak en reorganisatie in uw huis voor. In het instituut gebruik ik hogere concentraties en werk ik dieper en intensiever in op uw huid. Uw thuisproducten werken daarna dan weer beter in. Zo houd u uw huid dag na dag gezond.

Een basisverzorging voor thuis omvat het dagelijks reinigen, regelmatig dode cellen verwijderen, dagelijks hydrateren en beschermen. Dit zou tot de dagelijkse routine moeten behoren van elkeen die een gezonde huid wilt behouden of verkrijgen.