Make Up

Jane Iredale Skincare Make up

Natuurlijke gezonde uitstraling! Zo moet make up eruit zien. Geen fake kleur of masker effect. Met Jane Iredale bereiken we dat effect met tegelijk nog eens verzorgende kwaliteiten zoals pigmentvlekken verlichten, hydratatie en roodheden kalmeren, enz. Dit maakt het dus dé make up voor gevoelige huiden!

Make up is voor mij het verlengde van je verzorging, het mag niet zijn dat je je huid goed verzorgd en dan door make up je huidgezondheid beschadigd wordt. Jane Iredale maakt je huid mooi én verzorgd, de producten geven je huid onder andere anti oxidanten en bescherming tegen schadelijke luchtvervuiling en UVstralen. De kleuren worden getest via een Speedmatch zodat je steeds het correcte kleur hebt voor jouw huidpigment, zodat het ook echt matcht met jouw huidskleur. Een egale tint, een gezonde uitstraling is een garantie! Speedmatch is altijd gratis.

Ook voor de opmaak van je ogen en lippen heeft Jane Iredale alleen maar verzorgende producten, gericht op mooi maken én verzorgen. Geen schadelijke waxen of synthetische pigmenten die vaak allergieën veroorzaken. Alle producten zijn Niet op dieren getest, met respect voor natuur geproduceerd en bijna alle producten zijn Vegan!

Eindelijk een make-up die goed is voor jouw huid!

Make up sessie – 45€
Make up kleur advies – 30€

Een Geslaagde make up? Een make up is voor mij geslaagd als jouw natuurlijke schoonheden geaccentueerd zijn. Ik vind het belangrijk dat jij jou goed voelt bij jouw make up en dat het nog aanvoelt als jezelf zijn! Het is voor mij een leuk compliment als mensen zeggen dat je mooi gemaquilleerd bent, maar wat ik belangrijker vind is dat de aandacht naar Jou gaat en niet naar de make up. Als mensen zeggen: “ wat zie je er goed uit vandaag”, dan is de make up geslaagd. En het leuke aan Jane Iredale is dat je niet eens voelt dat je gemaquilleerd bent!

Make up Workshop – 60€

Wil je jouw graag opmaken passend bij jouw stijl, maar weet je niet juist hoe? Of maak je jouw al jaren op dezelfde manier op en wil je wel eens iets anders? Dan is een workshop echt iets voor jou!

Er wordt met jou besproken wat jouw wensen zijn en de make-up word je voorgesteld. In samenspraak kiezen we jouw make-up en gaan we aan de slag. Stap voor stap wordt je gedemonstreerd wat en hoe je alles aanbrengt, daarna breng je het ook onmiddellijk zelf aan. Dankzij de tips en trics zal je zien dat het professioneel maquilleren beter in jouw handen zit dan je wel dacht!