Hydrafacial

Uw leven lang een gezonde huid!

Dankzij deze diepgaande verzorging kan u uw huid in haar ideale gezondheid brengen. Onze huid staat dagelijks onder druk van meerdere schadelijke invloeden: zon- en daglicht, luchtvervuiling, stress, microklimaat, airco, … en uiteraard ook het natuurlijk verouderingsproces.

De hydrafacial maakt uw huid sterker om tegen deze invloeden te kunnen weerstaan!

Onder vacuüm worden serums ingesluisd in uw huid. Deze serums worden gekozen naargelang de noodzaak van uw huid. Deze behandeling is zeer effectief op volgende problemen: pigmentvlekken, algemene onregelmatige pigmentatie, grove poriën door overmatige talgproductie, droge huid, schilfers, huidveroudering, mimische rimpels …

Een woordje uitleg

De gelaatsverzorging verloopt steeds in 2 of 3 fasen:

  • Fase 1. HydraFacial™ peeling en extracties: Dit is een intense reiniging d.m.v. het hydraterende serum dat onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelt. De dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en worden weggezogen met de gepatenteerde hydropeeltip.

  • Fase 2. HydraFacial™ transdermale productinfiltratie: Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxydanten. De anti-oxydanten versterken en beschermen uw huid heel actief voor een lange termijn.

EN/OF

  • Fase 3. HydraFacial™ Dermabuilder: Een nog krachtiger cocktail is het Dermabuilder serum. Het dermo-epidermale membraan is een heel dun membraan dat o.a. de stevigheid van uw huid bepaalt. Via dit membraan worden de voedingsstoffen tussen de 2 huidlagen doorgegeven. Dit membraan werkt minder optimaal met verouderen, dankzij het insluizen van de peptides van het dermabuilder serum kunnen we dit membraan terug actiever maken, met mooie huidverjonging als resultaat!

  • Fase 4. Hydrafacial Britenol: Pigmentvlekken worden aangepakt.


Gladdere en zachtere huid, meer stevigheid en minder rimpels!
Deze behandeling is gericht op huidverbetering en bevat geen massage, indien gewenst kan er uiteraard een ontspannende gezichtsmassage aan toegevoegd worden.

Hydrafacial prijzen

  • Signature – 125€
  • Dermabuilder – 159€
  • Britenol – 159€

Voor de stimulatie van uw huidgezondheid is een 4 wekelijks onderhoud ideaal! De huid wordt zachtjes tegen de HydropeelTM-tip aangezogen. Zonder agressie voor de huid. Ontwikkelt uit noodzaak naar alternatief voor microdermabrasie. Deze laatste maakt de huid gevoelig en heeft een dehydraterend effect!

Voor- en na foto’s