Gelaatsverzorging

Environ

Waarom environ?

Environ pakt oorzaken van huidproblemen aan i.p.v. symptomen te behandelen. Onze huid krijgt bij het verouderen tekorten aan bepaalde essentiële stoffen, waardoor specifieke huidfuncties minder goed verlopen. Met Environ vullen we deze tekorten aan, waardoor uw huid langer jong en gezond blijft. Environ gebruikt vitamines die reeds in de huid aanwezig zijn, de huid herkent deze onmiddellijk en neemt ze daarom ook snel op. Environ werkt preventief: een gezonde huid behouden van jongs af aan is ons na te streven doel. Environ gebruikt adaptogenen (dit zijn natuurlijke stoffen met gelijkaardige werking als hormonen), om hormonale schommelingen die huidverslapping veroorzaken op te vangen. Naargelang uw huidprobleem wordt de correcte verzorging gekozen. De combinatie van opvolging, advies en kennis, resulteert in prachtige resultaten. Resultaten gegarandeerd!

Het merk Environ

Environ werd ontwikkeld in 1986 door een Zuid Afrikaans chirurg. Hij had onderzoek gedaan naar de werking van de huid en het ontstaan van huidkanker. De aanleiding van dit onderzoek was het overlijden van 2 hele jonge patiënten te wijten aan huidkanker in 1979.

In dit onderzoek kwam hij tot de vaststelling dat vit. A een hele belangrijke functie heeft in onze huid. Vit A beschermd namelijk ons DNA en normaliseert functies in de huid. Ook stelde hij vast dat onze huid kan beschermd worden door het gebruik van anti oxidanten zoals vit E & C, bètacaroteen, rooibos-, groene- en witte thee enz.

Environ heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd op vlak van huidverbetering, dankzij het gebruik van hoge concentraties vitamine A. Environ is trouwens de topfavoriet van plastisch chirurgen.

ENVIRON – Uw leven lang een gezonde huid!

Prijzen gelaatsverzorgingen Environ

EERSTE CONSULTATIE – 75 MIN
Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren.
Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

ENVIRON DF ELECTRO SONIC gelaatsverzorgingen

 • ESSENTIAL 60min – 95€
 • INTENSIVE 90min – 120€

Jij kiest of je de ESSENTIAL verzorging van 60 of INTENSIVE van 90 min wil.

Na de huidanalyse weten we:

 • Wat wil jij behalen van resultaat.
 • Wat heeft je huid echt nodig.

Hierna kiezen we uit volgende verzorgingen:

 • YOUTH RESET – mooi verouderen
  Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.
 • MOISTURE BOOST – droge huid
  Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.
 • COMFORT CALM – gevoelige huid
  Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de geïrriteerde en gevoelige huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.
 • RADIANCE REVEAL – pigmentvlekken
  Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of overgepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van egaliserende ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Deze gelaatsverzorgingen worden uitgevoerd met het Environ DF Electro Sonic apparaat, dit om specifieke serums dieper in de huid te brengen. Zo zorgen we ervoor dat vitamines tot in de cel opgenomen worden, zo bereiken we 4400 keer meer opname van de vitamines. Deze fantastische technologie maakt het verschil tussen de klassieke gelaatsverzorging en een gelaatsverzorging gericht op jouw huidgezondheid verbeteren!
Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de serums aangepast aan de noden van jouw huid. We geven we de huid wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Zo halen we onmiddellijk zichtbare resultaten op de gekozen condities: gevoelig, mooi verouderen, pigmentvlekken aanpakken of fijne lijntjes verminderen, rode vlekjes kalmeren, ontstekingen kalmeren, enz.

Dat maakt een echt een langdurig verschil voor je huid, voor het leven!

Als de huidanalyse uitwijst dat de huidvernieuwing gestimuleerd moet worden kiezen we voor 1 van volgdende COOL Peel behandelingen. Deze kunnen ook ingezet worden als reeksen van3- 6 behandelingen wekelijks om heel snel resultaat te zien.

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN – 60 -90 MIN
De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij deze prachtige wetenschap.

YOUTH RENEW COOL PEEL – 115€
Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

MOISTURE BOOST COOL PEEL – 115€
Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

DEEP CLEANSING COOL PEEL – 115€
De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

BRIGHT RECOVERY COOL PEEL – 100€
Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

BLEMISH CONTROL COOL PEEL – 100€
Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze SterVerzorging voor de probleemhuid.

VIBRANT-C MICRO PEEL – 115€
Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd vóór het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, overgepigmenteerde en rijpe huid.

ELECTRO SONIC FOCUS ON BEHANDELINGEN
Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS-ON FROWN 55€
Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

FOCUS-ON EYE 55€
Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

FOCUS-ON RECOVERY 35€/zone
Een intensieve combinatie van technieken om littekens en huidbeschadiging plaatselijk te herstellen en genezen. Na operatie, brandwond, beschadiging na esthetische ingrepen, wondherstel, enz.

FOCUS-ON EVEN TONE 35€/zone
De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.